HangZhou TianYuan Pet Products Co., Ltd

One-stop bron voor meer dan 10.000 SKU sinds 1996!

Huis > Nieuws > Inhoud
Draagtas afdrukproces aandacht te besteden aan een aantal zaken
- Jul 03, 2017 -

Draagtas in de toepassing van de moderne samenleving is zeer breed, is een extra product van consumptiegoederen, waarnaar ook de grafische industrie een nieuwe richting van de ontwikkeling heeft. Het basismateriaal van de draagtas is meestal gemaakt van gecoat papier, karton of kraft papier. Draagtas in het drukken van de tijd aandacht te besteden aan de druk van de afdrukken, kunt u de rubberen band te verhogen of verlagen van de dikte van de methode. Pas de offsetdruk-sectie. Volgens de verschillende formaat van het papier kan worden vervangen door verschillende diameter van de compressie veer model, zodat u het papier kunt bereiken doet niet swing, glad papier doeleinden. Tijdig schoonmaak van het wiel van de dubbele controle, het papier rollen oppervlak en de regeling van de stroomvoorziening van de twee elektrische schok oppervlak stof of isolatie, om te voorkomen dat de dubbele controle-systeemfout.

Milieu draagtas is een groen product, taai en duurzaam, knappe verschijning, kan hergebruikte, zijde scherm reclame, mark, lange periode van gebruik, geschikt voor elk bedrijf, elke industrie als reclame, geschenken gebruikt. Consumenten in de winkels op hetzelfde moment krijgen een mooie zak hebben, en bedrijven ook onzichtbaar reclame, het beste van beide werelden, waardoor milieu draagtas op de markt meer en meer populair. Prachtig ontworpen milieuvriendelijke draagtas zal worden het neer zetten, zelfs als afgedrukt met opvallende handelsmerken of reclame, klanten zullen blij zijn om opnieuw te gebruiken, is uitgegroeid tot de meest efficiënte en goedkope reclame drager.

De grafisch ontwerp draagtas op te lossen van de inhoud moet worden uitgedrukt met de graphics maken methoden, slim, passende, geconcentreerd in de beperkte ruimte om te laten zien van de zak. Als het ontwerp van de zak kan beter gebruik van kleur-principe, zullen doeltreffender te verbeteren van de erkenning, illustratief en concurrerende, "plunder" publiek weergave. Draagtas afdrukken ontwerp kan worden gebaseerd op bedrijfsimage visuele identificatie systeem kleurspecificatie, de oprichting van de onderneming unieke kleurstijl; door kleur om te illustreren, spelen, helpen de prestaties van andere vorm: beschikbaar unieke kleur, voor een sterke en duidelijke kleur segment, ter versterking van hun eigen kenmerken, zelfs via het kleur plan om over te brengen van het seizoen, de gevoelens van het seizoen, enzovoort.

Het bovenstaande is Xiaobian voor iedereen afwerking van de kennis van de draagtas, hoewel de inhoud kort is, maar zijn zeer waardevol, hoop om ieders goedkeuring, hedendaagse prachtige inhoud Xiaobian om hier als u meer weten wilt over de kennis van de draagtas-Welkom op onze website.