HangZhou TianYuan Pet Products Co., Ltd

One-stop bron voor meer dan 10.000 SKU sinds 1996!

Tijgerkat Tunnel korte pluche grappig voor kat met hangende pluche bal inklapbaar

Tijgerkat Tunnel korte pluche grappig voor kat met hangende pluche bal inklapbaar

Pet Tunnels en buizen met Crinkle gluren gat ontwerp voor kleine middelgrote & grote katten A grote interactieve speelgoed! Katten liefde te lopen in tunnels, en het crinkly weefsel van deze geeft hen toegevoegd belang. Er ' s een kijkgat in de langere tunnel en bungelende bal speelgoed Opvouwbaar voor compact...

Aanvraag sturen
Productdetails

Huisdier Tunnels en buizen met gekreukt gluren gat ontwerp voor kleine, middelgrote & grote katten

Een grote interactieve speelgoed! Katten liefde te lopen in tunnels, en het crinkly weefsel van deze geeft hen toegevoegd belang.

Er is een kijkgat in de langere tunnel, en bungelende bal speelgoed

Inklapbaar voor compacte opslag. Ze Openspringende, zodat ze pop open en direct klaar voor spelen zijn

Geweldig voor enkele katten, en zelfs beter voor meerdere katten. Biedt een all-purpose play omgeving voor katten te lopen, jagen, verbergen, tuimelen, tussle, en hinderlaag!

Materiaal: Zacht weefsel, korte pluche

Tianyuan, opgericht in 1996, is een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van luipaard kat tunnel korte pluche grappige voor kat met hangende pluche bal inklapbaar in China. Met ruime ervaring en expertise biedt onze fabriek klanten het huisdier producten van hoge kwaliteit gemaakt in China en uitstekende service.

Hot Tags: luipaard kat tunnel korte pluche grappig voor kat met hangende pluche bal inklapbaar, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, gemaakt in China
Verwante producten
Onderzoek